vissza a hírekhez

Elindítottuk Belső Ajánlási Programunkat

TOBOROZZ MUNKATÁRSAKAT, ÉS KERESS VELÜK PÉNZT

1. De mi is ez a program?

Ezen program elindításával a Hermann Kutter GmbH&Co.KG munkatársait bevonjuk a toborzási folyamatba olyan módon, hogy lehetőségük van a program keretében meghirdetett munkakörökre pályázó(ka)t ajánlani.

Célunk egy olyan rendszer kialakítása, amely egyfelől támogatja az új munkatársak kiválasztását, másfelől az ajánló kollégák jutalmazását is magába foglalja.

2. Milyen munkakörök vesznek részt a programban?

Németország egész területére keresünk munkatársakat kert- és tájépítési munkákra. Az állásajánlatokat honlapunkon (www.kutter-info.hu) a ‘Munka’ oldalon találjátok meg.

3. Hogyan tudtok jelöltet ajánlani?

A meghirdetett munkakörökre minden, a Hermann Kutter GmbH&Co.KG-nél munkaviszonnyal rendelkező munkatárs ajánlhat jelentkezőt. Egy jelentkezőt, csak egy munkatárs ajánlhat.

Az ajánlás során az alábbi lépéseket kell megtenned:

1) Amennyiben találsz a hirdetések között olyant, amelyre szívesen ajánlanád ismerősödet és őt is érdekli a lehetőség, akkor kérj az ismerősödtől egy fényképes szakmai önéletrajzot, és az ajánlásoddal együtt küldd el nekünk a kata@kutter-info.hu email címre!

2) Az ajánlott jelöltek közül azokkal vesszük fel a kapcsolatot, akik a pozíció kiírásban szereplő, vagy más nyitott pozíciónk elvárásainak maradéktalanul megfelelnek.

3) Az ajánlási pénzed akkor kapod meg, ha a pályázó sikeresen átment a felvételi folyamaton, a munkavállalónkká válik, és a munkaviszonya 6 hónap elteltével sem szűnik meg.

4. Hogyan díjazzuk a sikeres ajánlásod?

A sikeres ajánlásokat az alábbiak szerint díjjazzuk pénzjutalommal:

Térköves és kertépítéssel foglalkozó munkavállalók után: Bruttó 500,- €

Sportpályaépítéssel foglalkozó munkavállalók után: Bruttó 400,- €

Zöldterület karbantartással foglalkozó munkavállalók után: Bruttó 300,- €

Amennyiben a munkavállaló a tél folyamán az időjárással összefüggő szezonzáró miatt elhagyja a vállalatot, a prémumszámítás a visszatéréséig felfüggesztésre kerül.

A jutalom csak akkor fizethető ki, ha az ajánló továbbra is a vállalat alkalmazásában áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük