vissza a hírekhez

E-vel hatékonyabban

A kert- és tájépítészet, valamint a sportpályák kialakítása olyan területek, ahol a kreativitás és a műszaki tudás keveredik. Ezen projektek sikere gyakran múlik a helyszínre szállított anyagok minőségén és mennyiségén, ami elengedhetetlen a végleges látvány és funkcionalitás megvalósításához. Nem ritkán szükség van nagyobb gépek és eszközök mozgatására is, amelyek a munka hatékonyságát és gyorsaságát szolgálják.

Ezeknek az eszközöknek a szállítása azonban különleges képességeket és engedélyeket igényel. B+E vagy C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező szakemberek képesek nagyobb, nehéz teherautókat vezetni, amelyekre például nagy méretű faanyagok, talaj, kavics vagy speciális építőanyagok szállításához van szükség. Emellett képesek a munkagépeket is helyszínre szállítani, legyen szó akár markolókról, traktorokról vagy egyéb speciális gépekről, amelyek nélkülözhetetlenek a precíz és szakszerű kivitelezéshez.

A projektidőszakok gyakran szoros határidőkhöz kötöttek, ami tovább növeli a logisztikai feladatok és a szállítás fontosságát. A B+E vagy C+E kategóriás jogosítványokkal rendelkező munkatársak hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a gépek és anyagok időben a helyszínre érkezzenek, ezáltal biztosítva a munkafolyamatok zavartalan lebonyolítását.

A Hermann Kutter GmbH&CO.KG évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kert-, táj- és sportpálya építés terén, jól ismeri ezen szakemberek fontosságát. Éppen ezért a vállalat kifejezetten olyan munkatársakat is keres, akik rendelkeznek B+E vagy C+E kategóriás jogosítvánnyal, és így képesek hozzájárulni a cég által végzett minőségi és időben történő kivitelezéshez. Az ilyen jogosítvánnyal rendelkező személyek számára a Hermann Kutter GmbH&CO.KG nem csupán munkalehetőséget, hanem egy olyan csapatban való részvételt is kínál, ahol minden tag kulcsfontosságú szerepet tölt be a siker elérésében.

Ha rendelkezel legalább ALAPFOKÚ (A2) NÉMET NYELVTUDÁSSAL ÉS ‘BE’ és/vagy, ‘CE-95’ modul + Tachográf kártyával, akkor küldd el fényképes önéletrajzod a következő linken: https://www.kutter-info.hu/munka/

Remélem hamarosan csapatunkban üdvözölhetünk! ☺️

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük